Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.04 secunde)
Oficial nu s-a stabilit inca nimic. E important insa sa se incurajeze tineretul sa investeasca in agricultura", a spus Bulumaci.
Aceeasi hotarare legislativa asigura plata a 148 lei/tona de lapte, pentru produsul livrat din exploatatii de bovine care detin cota de lapte, iar in cazul bovinelor, femelele care alapteaza si tineretul bovin, se achita plati in valoare de 400 lei pe animal.
A lucrat ca reporter la Tineretul Liber (1994), reporter special la Evenimentul Zilei (1994-1997), redactor la Academia Catavencu (1997-1998) si apoi ca redactor economic la "Informatia Bucurestiului" (1998-1999).
Tineretul social-democrat s-a saturat de stanga si vrea sa dea de gustul distractiei adevarate, nu a celei de partid. Fete dragute, deplasari in strainatate, scoli de vara cu prelungite dezbateri nocturne, titluri de Miss ale tinerimii pesediste acordate dupa proba orizontala, frati care-si impart trofeele.
- stimularea initiativelor locale de dezvoltare a bazelor sportive moderne, complexe, care sa atraga tineretul in practicarea sistematica a sportului de performanta.
Tineretul Romaniei mai avea nevoie de un punct in partida de aseara pentru a fi sigura de calificarea directa si toti care au vorbit ca si cand ar fi fost deja luat nu au gresit.
Asa este, aveti dreptate, trebuie facut ceva, mocirla se adanceste din ce in ce mai rau..iar noi, dar mai ales tineretul nu este cazul sa se scufunde !.
A fost timp de peste un deceniu jurnalista profesionista la "Scanteia tineretului", "SLAST" si "Tineretul Liber". Primele volume de povestiri, "Valiza cu zapezi" (1977) si "Jurnal de una singura" (1980), anuntau o prozatoare inzestrata cu toate particularitatile literaturii feminine:
ponderea de turisti este tineretul vesel si zglobiu, tare colorat si variat, venit mai mult, din Polonia, Serbia, Germania, Anglia si, normal, din Romania.
In decembrie 1989, a participat la infiintarea ziarului "Tineretul liber". De la jumatatea anului 1990 o boala nemiloasa a impiedicat-o sa mai participe la activitatea redactionala, dar a continuat sa scrie.
Inainte de 1989 a condus cenaclul Serbarile Scanteii Tineretului si revista SLAST, a infiintat in 21 decembrie 1989 primul ziar al Revolutiei - Tineretul Liber, a infiintat in 1991 prima agentie de presa cu capital privat - A.M.
el a lucrat o perioada, dupa 1990, la Tineretul Liber (prima publicatie a revolutiei). L-am reintalnit la Uniunea Scriitorilor, cand mi-a fost premiata cartea de debut Steaua Ranita (Ed.
Ne-am intalnit, nu cu multa vreme in urma, la reuniunea celor care, mai vechi sau mai noi, trebaluisem intru ale gazetariei la fosta Scanteie a tineretului si apoi la Tineretul liber.
- Vi se pare normal ca tineretul Partidului Liberal din Suedia sa ceara legiferarea pedofiliei? Valorile traditionale sunt distruse si e un paradox.
Un timp profesoara la scoli generale (1975-1979), va intra apoi in presa, ca redactor la Scanteia tineretului (1980-1989) si la Tineretul liber (1989-1991).
Aparea astfel, la Calarasi, in anul 1983, volumul Tineretul calarasean - Traditii si continuitate, elaborat impreuna cu regretatul meu coleg Petre Vladila, care mi-a prilejuit, de fapt, dincolo de titlu, realizarea primei sinteze de istorie locala despre teritoriul ce intra in componenta tanarului judet Calarasi.
- La 22 decembrie 1989, in momentele dramatice ale renasterii profesiunii noastre - citez dintr-un articol scris de Lucian Avramescu consacrat memoriei Aretei Sandru si inserat in ziarul Tineretul liber din 21 mai 1991 - ea s-a aflat la Televiziune.
Un timp profesoara la scoli generale (1975-1979), va intra apoi in presa, ca redactor la Scanteia tineretului (1980-1989) si la Tineretul liber (1989-1991).
Mama mea a fost colega cu Carolina Ilica la Scanteia Tinteretului, la SLAST (suplimentul literar al ziarului) si foarte scurta vreme la Tineretul Liber.
Vreme de mai multi ani (1995 - 1997) a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB.
google-analytics.com